szerda, 24 március 2010 05:37

Rólunk

Írta: 
Értékelés:
(0 szavazat)

bb10kVállalkozásunk 1997-ben indult, jelenleg a nyílászáró értékesítési-szerelési tevékenységet a GS Ablak Kft keretében végezzük.
Győrben a Bercsényi ligeti telephelyünkön alakítottuk ki bemutatótermünket, raktárunkat.

Induló tevékenységünk a műanyag nyílászáró értékesítés ill. az ehhez tartozó kivitelezés a szükséges járulékos munkákkal együtt. Az első években folyamatos és lendületes forgalomnövekedés jellemezte vállalkozásunkat, így a cég alapítása óta folyamatosan bővült, referencia listánk alapján jelentős megbízásoknak tett eleget, sikeresen.

bb 01k2004-től tevékenységünket kiszélesítettük, termékpalettánkat fa homlokzati nyílászárókkal, belső ajtókkal bővítettük.
Megrendeléseink széles skálán mozognak, hiszen az 1 db-os megrendelés- től a több tíz milliós munkákat is vállaljuk. Megrendelőink egy része magánszemély (új épületek nyílászárói, régi épületek ablakcseréi). A megrendelések másik része a projekt kategóriába tartozik (kisebb-nagyobb társasházak, csarnokok, üzemi épületek, irodaházak, oktatási-nevelési intézmények, egyéb középületek), ahol közvetlenül vagy alvállalkozóként vagyunk jelen.

bb02kArs poetikánk változatlan: munkáinkat mindig az igényesség, precizitás, a gyorsaság és megbízhatóság jellemezte, igyekszünk vevőink igényeit teljes körűen kiszolgálni. Az általunk kivitelezett munkák kiváló minősége, a cég megbízhatósága folyamatosan öregbíti hírnevünket. A gazdasági válság, az új idők szele természetesen nálunk is érezteti hatását. A vevőinket állandóan megújuló termékválasztékkal, új szolgáltatásokkal igyekszünk megtartani, megszerezni. Hisszük, hogy a jól végzett munka meghozza gyümölcsét.

bb07kKözpont és bemutatóterem
9025 Győr, Bercsényi liget 105/b
Nyitva
: - hétfő-péntek: 8,00 - 16,00
- szombat: ZÁRVA
Ebédszünet
:- 12,00 - 13,00


--> UGRÁS A TÉRKÉPRE -

 

 

Utoljára frissítve: kedd, 24 április 2018 14:23