Műanyag ablakok

Veka Alphaline -- 90MD nyílászárók

 

"A" kategóriás profilrendszer egyedülállóan csak a VEKA-tól

Veka Alphaline nyílászárók a műanyag ablakok legújabb generációja, amely 90mm-es szerkezetvastagságával a legmagasabb műszaki, hőtechnikai igényeknek is megfelel. Thermo betéteivel alkalmas passzív házba való beépítésre is !!

Alphaline 90MD  

PROFILRENDSZER

90 mm-es, 6 légkamrás Veka Alphaline MD profilrendszer, finoman elegáns lekerekítésekkel, minden tartományban erős, horganyzott acél merevítéssel. A merevítés mellett Thermo-line betét is alkalmazható.
A tokban és a szárnyban végigfutó háromsoros EPDM gumitömítés világosszürke színben.

3 RTG-ű MELEGPEREMES ÜVEG

Alapkivitelben speciális 3 rétegű Ug=0,6 W/m2K - 44mm vastag üvegszerkezettel, /hőszigetelő lágyfém bevonattal, argon gáz töltéssel/, melegperemes távtartóval. Csekély felárért Ug=0,5 -48mm-es üveggel is rendelhető.

HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉS

Az Alphaline 90MD nyílászáró /keretszerkezet + 3rtg.-ű 0,5-ös üveg együtt/ "Uw" értéke ~0,76 W/m2K /1230x1480mm-es ablak esetén/.
Hangszigetelés: alapesetben 33-35dB, ideális üveg kombináció esetén akár 48dB is elérhető

 

SZÍNEK - FELÜLETKEZELÉS - ALU. BURKOLAT

VASALAT

Az alapkivitel kívül-belül fehér, de a nyílászárók rendelhetők többféle /Veka paletta szerint 3 standard és 17 különleges szín/ fautánzatú fóliával a külső ill. külső-belső oldalon. Külső-belső alapfóliás felület esetén az alaptest is színes/. Igény esetén külső alumínium burkolattal is készülhet RAL színskála szerint. A Roto NT vasalatot alapkivitelben emelt biztonsági fokozattal szereljük - "A" séma. Hibásműködést- és kiemelést megakadályozó funkcióvédelem, vasalatba épített résszellőző szériában.
Standard fehér porszórt alu kilincs.
Igény esetén WK1-WK2 biztonsági fokozattal is rendelhető

 

Alphaline A Veka Alphaline ablakcsalád egy olyan ultramodern középtömítéses, vízgátas rendszert képvisel, ahol a tok és a szárny együttes hőszigetelő értéke átlagon felüli. Thermo betétek /ld. jobb oldali kép/ alkalmazása esetén ennél is lényegesen jobb érték érhető el, így az ablak passzív házhoz is megfelel.
A középső 3. tömítés tovább javít az egyébként is kiváló hangszigetelésen, ideális üveg kombináció esetén akár 48dB-t is elérhetünk.