Műanyag ablakok

Brügmann ArtLine -- 73AD nyílászárók

petecki02
Részlet a Petecki gyártócsarnokából

Kedvező /kifejezetten olcsó/ árfekvés mellett, igényesen felszerelt nyílászáró. Műanyag nyílászáró kínálatunk jelenleg egyik legkedvezőbb árfekvésű terméke.

brugmann00  

PROFILRENDSZER

- 73mm-es, 5 légkamrás masszív profilrendszer, elegáns íves vonalvezetésű tokkal, íves szárnnyal és íves üvegezőléccel – a tokban és a szárnyban horganyzott acél merevítéssel
- a tokban és a szárnyban végigfutó kettős EPDM gumitömítés világosszürke színben

ÜVEGEZÉS

- alapkivitelben speciális 2 rétegű Ug=1,0 W/m2K üveggel /hőszigetelő lágyfém bevonattal, argon gáz töltéssel/, alumínium távtartóval.
- igény esetén 3 rétegű /Ug=0,6-0,7 W/m2K/ üvegezés, katedrál üvegek, nap-, és fényvédő üvegek, biztonsági üvegek rendelhetők

HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉS

Az alapkivitelű nyílászáró /keret + üveg együtt/ hőátbocsátása: Uw garantáltan < 1,3 W/m2K. Jobb minőségű üveg esetén ennél lényegesen jobb érték is elérhető.
Hangszigetelés alapesetben: Rw= 32-33 dB

SZÍNEK

VASALAT

Alapkivitel: kívül-belül fehér, de rendelhető kívül-belül többféle fautánzatú fóliával - a színminta megtekinthető bemutatótermünkben.

Roto NT vasalat alapkivitele már tartalmazza a hibás működésgátlót, a résszellőzőt és alul a biztonsági zárfogadót. A biztonsági elemek nagyban megnehezítik a betörők dolgát.

A Brügmann ArtLine ablakcsalád az Ön ideális választása, ha az egyszerű, letisztult szerkezeteket kedveli. A megbízható minőség és az egészen kiváló ár/érték arány miatt rendkívül kedvelt nyílászárók.

A Brügmann ablakcsalád többféle változatban rendelhető.  A bemutatott íves szárny és üvegszorító helyett síkszárnnyal és egyenes vonalvezetésű üvegezőléccel is rendelhető.

A résszellőzővel ellátott ablakok lehetővé teszik a lakótér takarékos légcseréjét, valamint segítik megelőzni a páralecsapódást és penészképződést.