Fa és fa/alu. nyílászárók

Rába Innova 92/110 fa ablakok

 
"Harmóniában a természettel" - Alacsony energiafelhasználású épületekbe kifejlesztett, magas minőségű és műszaki tulajdonságú nyílászárók. Jövőbe mutató csúcstechnológiát ötvöz letisztult megjelenéssel. Kiemelkedő műszaki jellemzői és kedvező ár/érték aránya miatt az Innova 92 /régebben Exclusive 92/ típusnak szavazott bizalmat a legtöbb fa nyílászáró megrendelőnk az utóbbi években.
Innova 92  

ALAPANYAG

Hossztoldott,  4 rétegű ragasztott, hibakiejtett álló évgyűrűs I. oszt. lucfenyő 92mm vtg. eurofalcos kivitelben /borovi-, vörösfenyő, meranti, accoya, red grandis ill. toldásmentes alapanyag is rendelhető/
A szárnyban végigfutó háromszoros hosszú élettartamú gumitömítés többféle színben .

VÍZVETŐ

Hőhídmentes peremes vízvető bronz ill. ezüst színben.
A szárny- és tokvízvető alaptartozék.

ÜVEGEZÉS

Alapkivitelben speciális 3 rétegű Ug=0,6-(0,5) W/m2K üveggel /hőszigetelő lágyfém bevonattal, argon gáz töltéssel/, melegperem zárással /műanyag betétes nemesacél távtartóval/. Rétegrend: 4low-E -16(18)argon – 4float – 16(18)argon – 4low-E. Igény esetén katedrál üvegek, nap-, és fényvédő üvegek, biztonsági üvegek, egyedi napvédő üvegek rendelhetők.

HŐSZIGETELÉS

VASALAT

A komplett termék /keret + üveg együtt/ Innova 92 esetén Uw = 0,84-0,78 W/m2K üvegtől függően.
Innova 110 esetén Uw = 0,75 W/m2K.

A Roto-NT vasalat alapkivitele már tartalmazza a hibás működésgátlót, az alapbiztonsági gombafejes kiemelésgátlót /Innova 110 esetén prémium biztonsági vasalat/. A résszellőző alapkivitelben.
Kilincs: Hoppe Tokyo pozicionált kilincs bronz, sárga ill. ezüst színben.

GYÁRTÁSI MINŐSÉG

ÉLETTARTAM

A 2013 évi fejlesztés eredményeképpen a gyártócsarnokban telepített professzionális ablakgyártó központ, a 20 éves múlt, a tapasztalt szakembergárda, a megfelelő gyártás közi ellenőrzések egy igazán szépen és jól összerakott terméket eredményeznek.

A Rába Innova 92/110 nyílászárók külső felületére 10 év garanciát vállalunk, megfelelő karbantartás mellett. Élettartam? Unokáink is látni fogják … Viszont nem szabad elfelejteni: a fa nyílászáró törődést igényel!

FELÜLETKEZELÉS

GARANCIA

10 ÉV GARANCIÁVAL
Remmers Induline környezetbarát vizes bázisú lazúr, több rétegben felhordva. Szálmegkötővel, gombaölővel is kezelve.
Színválaszték: színminta szerinti lazúrok és fedő színek
A felületkezelésről bővebben.

5év teljes körű garanciával /felületkezelésre 10 év – megfelelő karbantartás mellett/

Innova 110

Az Innova 110 rendszert átlagon felüli műszaki jellemzői sorolják a prémium osztály legjobbjai közé. Az alkalmazott prémium vasalat mindenhol biztonsági zárfogadókat tartalmaz. A Soft Close záráscsillapítás egyedülálló komfortot biztosít a használat során. A termékcsalád bejárati ajtó prémium védőbevonatot kapnak.

Innova Trendline.jpg
Az Innova Trendline az Innova 92/110 rendszer továbbfejlesztett változata, ahol a formabontó megjelenésre tettük a hangsúlyt. A belső oldalon síkba záródó szárny és az alapkivitelben rejtett ablakpántok teszik igazán modernné/különlegessé ezt a terméket.

 

A fa a legősibb, évezredek óta használt természetes építőanyagaink közé tartozik. Kiváló tulajdonságai a mérettartósság, a környezeti behatásokkal szembeni ellenálló képesség, a jó hőszigetelés, és a könnyű megmunkálhatóság. Emellett nagyon dekoratív, és jó közérzetet is biztosít.
A fa képes a levegő nedvességét szabályozni, ezáltal segít a páratartalom optimalizálásában.
A résszellőzővel ellátott ablakok lehetővé teszik a lakótér takarékos légcseréjét, valamint segítik megelőzni a páralecsapódást és a penészképződést.
A cégünk által kínált nyílászárók rétegragasztott, hibakiejtett I. osztályú anyagból készülnek, gondos válogatás után. A gyártó műhelyben nagy gondot fordítanak a nyersanyagok megfelelő nedvességtartalmának biztosítására. A vízálló rétegragasztás megakadályozza a szerkezetek vetemedését, alakváltozását.

Az ablakok-erkélyajtók mellett természetesen kínálunk fa bejárati ajtókat, külső oldali árnyékolásra fa zsalugátereket, belső kiegészítőként fa párkányokat.
Aki minőségi tömör fa beltéri ajtókat vagy minőségi furnéros beltéri ajtókat szeretne otthonába, nálunk megtalálja.