Fa és fa/alu. nyílászárók

Rába Primera 68/78 fa ablakok

 
"Ahol az igazán jó ablak kezdődik" -- A tradíció és a modern technika tökéletes ötvözete ez a nagy múlttal rendelkező nyílászáró család. Az elmúlt évtized leggyakrabban alkalmazott ablaki. Kedvező árfekvés mellett, de kiváló minőségű alapanyagokból, igényes gyártási minőségben, alapkivitelben felszerelt nyílászárók. Gyakorlatilag minden esetben felületkezelt kivitelben.
A „kisipari” és a „multis” minőséget nem nálunk kell keresni.
Primera 68  

ALAPANYAG

Hossztoldott, 3 rétegű rétegragasztott, hibakiejtett álló évgyűrűs I. oszt. lucfenyő 68/78mm-es eurofalcos kivitelben /borovi, vörösfenyő, meranti, accoya, red grandis ill. toldásmentes alapanyag is rendelhető/ .
A szárnyban végigfutó kettős hosszú élettartamú gumitömítés többféle színben.

ÜVEGEZÉS

Primera 68-as ablak esetén alapkivitelben speciális 2 rétegű Ug=1,0 W/m2K üveggel /hőszigetelő lágyfém bevonattal, argon gáz töltéssel/, melegperem zárással /műanyag betétes nemesacél távtartóval/.
Primera 78-as ablaknál 3 rétegű Ug=0,7 W/m2K üvegezés alapkivitelben.
Igény esetén katedrál üvegek, nap-, és fényvédő üvegek, biztonsági üvegek rendelhetők.

VASALAT

GYÁRTÁSI MINŐSÉG

A Roto-NT vasalat alapkivitele már tartalmazza a hibás működésgátlót, az alapbiztonsági gombafejes kiemelésgátlót. A résszellőző alapkivitelben kérhető.
Kilincs: Hoppe Tokyo pozicionált kilincs bronz, sárga ill. ezüst színben.

A 2013 évi fejlesztés eredményeképpen a gyártócsarnokban telepített professzionális ablakgyártó központ, a 20 éves múlt, a tapasztalt szakembergárda, a megfelelő gyártás közi ellenőrzések egy igazán szépen és jól összerakott terméket eredményeznek.

ÉLETTARTAM

FELÜLETKEZELÉs

A Rába Primera 68/78 nyílászárók külső felületére10 év garanciát vállalunk, megfelelő karbantartás mellett. Élettartam? Unokáink is látni fogják … Viszont nem szabad elfelejteni: a fa nyílászáró törődést igényel!

10 ÉV GARANCIÁVAL
Remmers Induline környezetbarát vizes bázisú lazúr, több rétegben felhordva. Szálmegkötővel, gombaölővel is kezelve.
Színválaszték: színminta szerinti lazúrok és fedő színek
A felületkezelésről bővebben.

GARANCIA

VÍZVETŐ

5év teljes körű garanciával /felületkezelésre 10 év – megfelelő karbantartás mellett/

Hőhídmentes peremes vízvető /ívelt keresztmetszet/ bronz ill. ezüst színben.
A szárny- és tokvízvető alaptartozék.

Primera 78.jpg

A Primera 78-as  rendszer már alapkivitelben Ug=0,7 W/m2K 3rétegű üvegezéssel készül, így hőtechnikai jellemzői a Primera 68 ablakhoz képest jelentősen javulnak. Ár/érték arányt figyelembe véve azonban a Primera 78 nyílászárók helyett az Innova 92-es nyílászárók alkalmazását javasoljuk.

A fa a legősibb, évezredek óta használt természetes építőanyagaink közé tartozik. Kiváló tulajdonságai a mérettartósság, a környezeti behatásokkal szembeni ellenálló képesség, a jó hőszigetelés, és a könnyű megmunkálhatóság. Emellett nagyon dekoratív, és jó közérzetet is biztosít.
A fa képes a levegő nedvességét szabályozni, ezáltal segít a páratartalom optimalizálásában.
A résszellőzővel ellátott ablakok lehetővé teszik a lakótér takarékos légcseréjét, valamint segítik megelőzni a páralecsapódást és a penészképződést.

A cégünk által kínált nyílászárók rétegragasztott, hibakiejtett I. osztályú anyagból készülnek, gondos válogatás után. A gyártó műhelyben nagy gondot fordítanak a nyersanyagok megfelelő nedvességtartalmának biztosítására. A vízálló rétegragasztás megakadályozza a szerkezetek vetemedését, alakváltozását.

Az ablakok-erkélyajtók mellett természetesen kínálunk fa bejárati ajtókat, külső oldali árnyékolásra fa zsalugátereket, belső kiegészítőként fa párkányokat.
Aki minőségi tömör fa beltéri ajtókat vagy minőségi furnéros beltéri ajtókat szeretne otthonába, nálunk megtalálja.