Beltéri ajtók

Rába klasszikus fa ajtók

 
A Rábaablak fa belső nyílászárók egyedi megjelenéssel és méretkialakítással, többféle alapanyagból készülnek. Bútor minőségű beltéri ajtóink - legyen az fenyő, tölgy vagy más színfurnéros - megfelelő forma- és színválasztással igazi díszei lehetnek otthonának. Lakása hangulatának megfelelően választhat egyenes vagy íves, osztott vagy teli, üvegezett vagy teli ajtóinkból, akár egyedi formákat is. A tok utólag elhelyezhető, szélesebb tartófalaknál is alkalmazható.

belteri_1k

 

AJTÓLAPOK

Egyedileg gyártott beltéri ajtólapok, forma- és mérettartóak, Önorm 5350 beltéri ajtózárral készülnek.

TOKSZERKEZET

Utólag beépíthető, állítható fa furnéros MDF tok, állítási lehetőség: 20 mm, 3 db Otlav 3D ajtópánttal, fém pánttáskával, küszöb nélkül.

FURNÉROK, SZÍNVÁLASZTÉK

Borovi fenyő, tölgy ill. egyéb színfurnérok igény szerint Remmers lazúrral ill. PU lakkal felületkezelve

ÜVEGEZÉS

Többféle üvegezési forma, tetszőleges üvegmintával.

MÉRETEK

HOSSZÚ  ÉLETTARTAM

Tetszőleges méretben, egyedi megrendelésre készül

A hagyományos fa ajtó "örök darab", hosszú ideig szolgálja az Ön kényelmét.

ALKALMAZÁS - BEÉPÍTÉS

TISZTÍTHATÓSÁG

Egyaránt felhasználhatók új építésű, ill. felújított lakóházakban, középületekben. Hagyományos és modern belsőkhöz egyaránt ajánljuk. A korrekt beépítéshez falkáva kialakítása célszerű.

A lazúros sima felületek tisztítása karcmentes tisztítószerrel, puha ruhával könnyedén, gyorsan elvégezhető.

belteri ajtokA Rábaablak fa belső ajtó család olyan minőségjegyekkel rendelkezik, amely a hagyományos formavilág és anyaghasználat mellett a mai kor követelményeinek is kiválóan megfelel, hiszen sikeresen ötvözi a korszerű műszaki megoldásokat, a takarékosabb keresztmetszet nyújtotta előnyöket a jól bevált megoldásokkal.

A 24 mm vastag fa furnéros MDF tokszerkezet, a fém pánttáskák, a hangcsillapító gumitömítés mind-mind ezt jelzik. A gumi légzáró hangcsillapító szerepe különösen az ajtószárnyak csukásakor fontos.

A választható formákban a klasszikus teli betétes ill. üveges változatok egyaránt fellelhetők.
A letölthető ajtóformák /B0-B9/ mindegyike rendelhető teli betétes kivitelben, ill. bármelyik mezőbe tetszőleges katedrál v. egyéb díszüveg is kerülhet.

Az oldal alján látható képek konkrét készterméket mutatnak:


Kapcsolódó galéria