Beltéri ajtók

Rába furnéros fa ajtók

 

A Rábaablak fa furnéros belső nyílászárók egyedi megjelenéssel és méretkialakítással, többféle alapanyagból készülnek. Bútor minőségű színfurnéros beltéri ajtóink megfelelő forma- és színválasztással igazi díszei lehetnek otthonának. Lakása hangulatának megfelelően választhat különböző fa felületű üvegezett vagy tömör ajtóinkból. A tok utólag elhelyezhető, szélesebb tartófalaknál is alkalmazható.

belteri01

 

AJTÓLAPOK

Egyedileg gyártott fa furnéros beltéri ajtólapok, forma- és mérettartóak, Roto beltéri ajtózárral felszerelve.

TOKSZERKEZET

Utólag beépíthető, állítható fa furnéros MDF tok, állítási lehetőség: 20 mm, 3 db 3D ajtópánttal, fém pánttáskával, küszöb nélkül.

ANYAG- ÉS SZÍNVÁLASZTÉK

Különböző színfurnérok /bükk - dió - wenge - cseresznye - hegyi juhar - körte/ lakkozott vagy pácolt kivitelben, igény szerint fémcsíkkal

ÜVEGEZÉS

Többféle üvegezési forma, tetszőleges üvegmintával.

MÉRETEK

HOSSZÚ  ÉLETTARTAM

Tetszőleges méretben, egyedi megrendelésre készül

A hagyományos fa ajtó "örök darab", hosszú ideig szolgálja az Ön kényelmét.

ALKALMAZÁS - BEÉPÍTÉS

TISZTÍTHATÓSÁG

Egyaránt felhasználhatók új építésű, ill. felújított lakóházakban, középületekben. Hagyományos és modern belsőkhöz egyaránt ajánljuk. A korrekt beépítéshez falkáva kialakítása célszerű.

A lakkozott - lazúros sima felületek tisztítása karcmentes tisztítószerrel, puha ruhával könnyedén, gyorsan elvégezhető.

 

A Rábaablak fa furnéros belső ajtó család olyan minőségjegyekkel rendelkezik, amely a hagyományos anyaghasználat mellett a mai kor követelményeinek ideálisan megfelel, hiszen sikeresen ötvözi az újszerű műszaki megoldásokat a ma divatos megjelenéssel. Az ajtók alapesetben a fafajok színét, formavilágát megtartva lakkozott kivitelben készülnek, de lehetőség van pácolt kivitelre is, ezzel a színek további kavalkádját biztosítva.

A különböző üvegezési megoldások, a modern formavilág, ill. a 24 mm vastag fa tokszerkezet, a fém pánttáskák, a hangcsillapító gumitömítés mind-mind ezt jelzik. A gumi légzáró hangcsillapító szerepe különösen az ajtószárnyak csukásakor fontos.