Bejárati ajtók

Rurik GBW ajtópanelek, üvegek

 

A változatos műanyag betétek ajtóinkat a lakás impozáns díszévé teszik. Könnyed eleganciájuk igen hosszú élettartammal, stabilitással, színtartósággal, és kitűnő biztonsági tulajdonságokkal társul. Az angol GBW gyár termékeiben szerencsésen ötvöződik a szépség, a megbízhatóság és a versenyképes ár.

A teljes ajtópanel katalógus az oldal alján ill. a Letöltések menüből is letölthető !!

kep02  

ÜVEG - BIZTONSÁG

- A betétek üvegezése kívül-belül 4-4 mm vastagságú edzett /ESG/ üveg, mely többszörösére növeli az üveg ellenálló képességét. Ez balesetvédelmi és biztonságtechnikai szempontból is kiemelkedő.

HŐ- ÉS HANGSZIGETELÉS

- A 24mm vtg. ajtóbetéteken kívül akár 50mm vtg. betétek is rendelhetők. A 32 mm-es vastagság felett már 3 rétegű üvegszerkezeteket alkalmazunk, akár u=0,6-0,8 W/m2K hőszigetelő értékkel. A vastagabb panelek hangszigetelése már a 36-38 dB-t is eléri

DÍSZÜVEGEK

- A rendelhető díszüvegek kínálatában valamennyi Európában alkalmazott egyedi gyártású díszüveg előállítási technológia megtalálható

SZÍNEK - GBW PANELEKNÉL

ÉLETTARTAM - GARANCIA

- A klasszikus betétek fehér, 6 féle fautánzatú, ill. további 4 féle RAL színben kaphatók. A színes panelek a külső oldalon speciális PCB anyagból készülnek.

- A betétek garantáltan megtartják színüket és fényüket, UV állóak és nem vetemednek hosszú évek múltán sem. Repedésre és elhajlásra 5 éves, elszíneződésre 10 éves garanciát vállalunk.

KIEGÉSZÍTŐK

PANEL - BIZTONSÁG

- Negyed- és félpanelek, kopogtatók, üveg közti álosztások, kémlelőnyílások, levélbedobók rendelhetők.

- Az igényeknek megfelelő, MABISZ minősítéssel rendelkező biztonsági merevítések / MDF - alu/acél - dupla MDF / rendelhetők.

MODERN AJTÓBETÉTEK

ALUMÍNIUM PANELEK

- Újdonság a 2mm-es HPL borítással készülő  modern ajtóbetét választék, amely lézervágott mintáival, inox díszítőkereteivel, egyedi üvegezésével igazi modern különlegesség. Lényegesen nagyobb színválasztékkal.

- A modern panelek alumínium változata, kétoldalt 1,5 mm-es alu. lemez borítással. Színválaszték a RAL színskála szerint.

 

Kínálatunkban valamennyi Európában alkalmazott egyedi kézi gyártású díszüveg előállítási technológia megtalálható, azaz:

- külső üvegen elhelyezett csiszolt üveg, ólomszegéllyel
- külső üvegre elhelyezett égetett színes műgyanta
- Resin Bevel technológia (csiszolt üvegszerkezet mintázása speciális anyag felvitelével)
- Fusion technológia (különböző üvegek egymásba olvasztása)
- Tiffany technológia (kiszabott különböző mintázatú síküvegek összeforrasztása)

Üvegminta lehetőségek


Egyes esetekben a bejárati ajtók iparművészeti alkotásokká válnak, amely elsősorban a különféle üvegdíszítések megjelenésének köszönhető. A csiszolt és festett üvegekkel a színek, a fények, és az ünnepek hangulata költözhet be lakásába. Oldal- és felülvilágítók segítségével még színesebb, vidámabb környezet teremthető. Katalógusunk segítségével könnyen meggyőződhet arról, hogy a GBW a RURIK díszüveggyártásával kiegészülve ennek az új divatnak is mestere. A szín- és fénykavalkádhoz a kiegészítők elegáns kínálata társul.

A díszüvegek alkalmazása semmit sem változtat az ajtók stabilitásán és biztonságán. Erről tanúskodik, hogy a termék angol és magyar minőségi tanusítvánnyal is rendelkezik. A GBW a vákuumszívásos technológia területén 25 éves gyártási tapasztalattal bír, a felhasználat anyagok a legszigorúbb európai szabványoknak is megfelelnek. A betétek üvegezése kívül-belül 4-4 mm vastagságú, és alapáron edzett (EGS). Ez balesetvédelmi és biztonságitechnikai szempontból is kiemelkedő fontosságú, mivel többszörösére növeli az üveg ellenálló képességét, ugyanakkor az, esetleges törés esetén, sérülést nem okozó kis darabokra hullik szét.

Amennyiben nem kér díszüveget, akkor kívülre víztiszta üveget helyezünk el, a belső, katedrál háttérüveget pedig Ön választja. A G01-G99-ig jelölt üvegeink csak az ajtó külső oldalát díszítik, a háttérüveget önnek kell hozzá kíválasztania. Ez nem csak az összhatás, hanem az átláthatóság szempontjából is fontos feladat. A G100-as jelzés feletti díszüvegek meghatározzák, ezért ezekhez háttérüveget nem lehet külön választani.

A normál méretű betéteink (800 x 1930mm) az ajtó profiljától függően 112cm széles és 216cm magas falnyílás méretekig alkalmazhatóak. Ha Önnek ennél nagyobb ajtóra van szüksége, akkor válassza EURO méretű (900 x 2100mm) betéteiket.

 

Kapcsolódó galéria