Bejárati ajtók

Osztott és paneles műanyag bejárati ajtók

 
Az ajtónak nemcsak a hideg, a meleg és a zajjal szemben kell ellenállónak lennie, hanem az illetéktelen látógatókkal szemben is védenie kell. A  VEKA bejárati ajtók ezeknek a magas elvárásoknak igyekeznek eleget tenni mind a konstrukció, mind a műszaki felszereltség területén.
 

BIZTONSÁG

Az 5 pontos biztonsági zár alapesetben is jól véd a hívatlan látogatókkal szemben. Az opcionálisan rendelhető plusz két acélcsap vagy acélkampó tovább növeli a biztonságot.

STATIKA

A nagyméretű merevítőkamrák, a horganyzott zártszelvény acélmerevítés, a magas sarokszilárdságot biztosító hegesztett sarokmerevítők együttesen kiváló statikát eredményeznek.

HŐSZIGETELÉS

A 70 ill. 90(84) mm-es tok- és szárnyszerkezet, a megfelelő - u=1,0 ill. u=0,6(0,5) - üvegezéssel kiváló hőszigetelést eredményez.

HOSSZÚ ÉLETTARTAM

MEGTAKARÍTÁS

A nyílászárók garantáltan megtartják fényüket, UV állók, nem vetemednek, nem korrodálódnak és nem szineződnek el a hosszú évek múltán sem.

Jelentős különbség érzékelhető a fűtésszámlán. Karbantartási és felújítási költségekkel sem kell számolni.

SOKRÉTŰ ALKALMAZÁS

HŐSZIGETELT PANELEK

A nyílászárók egyaránt felhasználhatók új építésű házakban, felújított lakóépületekben, műemlék épületekben, irodaházakban, szállodákban és középületekben.

A többféle mintával készülő hőszigetelt szendvics szerkezetű ajtóbetétek hihetetlen variációs lehetőségeket biztosítanak.

A renoválások során az ajtókat nem csak a szebb összkép érdekében, hanem funkcionális okok miatt is felújítják. A bejárati ajtókban speciális szigetelő kamrák biztosítják az átlagon felüli hőszigetelést. A hatásos betörés elleni védelem pedig a megbízható és sokoldalú biztonsági vasalatok nyújtják.

A bejárati ajtóknál a szerkezetfizikai teljesítményadatok nagyon magas értékeket érnek el. Az ajtók beépítési mélysége a választott ablakcsaládtól függően 70-90m. A sarokszilárdságot hegesztett sarokmerevítők biztosítják. Műszaki jellemzőjük a magas stabilitást garantáló acélmerevítő szelvények.

A hagyományos, osztott /kazettás/ bejárati ajtóknál a szárnykeretben tetszőlegesen elhelyezett belső "szárnyosztókkal" nagyon sok ajtóforma alakítható ki. A keletkező kis mezőkbe tömör hőszigetelt betét vagy különböző mintás-katedrál-reflexiós üveg egyaránt tehető, így végtelenítve a lehetőségeket. Az alábbi néhány variáció csepp a tengerben, segítség a lehetőségek bemutatásában.


gs-01
gs-02
gs-03
gs-04

gs-05
gs-06
           


 

 


gs-08

gs-09

gs-10

gs-11

gs-12